Annet Kjøkkenutstyr

Annet Kjøkkenutstyr
192 Resultater
192 Resultater

Merke

Farge

På lager Online?

Pris

Spar 40%

89,00 kr 149,00 kr
169,00 kr    

Spar 28%

49,00 kr 69,00 kr

Spar 40%

29,00 kr 49,00 kr

Spar 14%

Medlemspris: 299,00 kr Ikke medlem: 349,00 kr

Spar 42%

199,00 kr 349,00 kr

Spar 15%

Medlemspris: 279,00 kr Ikke medlem: 329,00 kr
279,00 kr     - 319,00 kr    

Spar 27%

269,00 kr 369,00 kr

Find uundværlige køkkenredskaber her

Her på siden finder du mange nyttige køkkenredskaber til både madlavning og bagning. Hos Kitchen Living Dining forhandler vi køkkenredskaber i gode kvalitetsmaterialer til priser, hvor alle kan være med. Det skal ikke koste en formue at have køkkenudstyret i orden, så du kan lave god og nærende mad til dig og din familie. 

Der skal mad på bordet flere gange om dagen, og det betyder, at der i løbet af dagen bruges mange forskellige køkkenredskaber. Nogle redskaber bruges endda op til flere gange dagligt for at nå i mål med madlavningen og bagningen. 

Køkkenredskaberne fås i mange former, farver og materialer og er designet af kendte brands, der sætter en ære i at designe produkter, der er anvendelige og flotte på samme tid, så du ikke behøver at vælge imellem smukke produkter og praktiske produkter. 

Dit køkken er en gastronomisk legeplads

Der er forskel på, hvad du har brug for at køkkenredskaber. Hvis du ikke laver så meget mad, kan du nøjes med at have basale redskaber såsom en hvidløgspresser, dåseåbner og osteskærer i køkkenskuffen. 

Hvis du elsker at lave mad, udfordre dig selv samt udforske og eksperimentere i køkkenet, er det måske nogle andre køkkenredskaber, der fanger din interesse.

Vi tilbyder alle de nødvendige køkkenredskaber samt et udvalg af mere specielle køkkenredskaber såsom rullepølsepresse, trøffeljern og juliennejern, så du rigtig kan slå dig løs i køkkenet.

Køb alt i køkkenudstyr hos Kitchen Living Dining

Det er ikke kun de øvrige køkkenredskaber, der er uundværlige i køkkenet. Her kan du få et overblik over alt køkkenudstyr fra Kitchen Living Dining. Vi har inddelt køkkenudstyret i kategorier for at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig:

  • Bageredskaber

Med de rigtige bageredskaber går det som en leg, når der skal fremtrylles lækkert bagværk i køkkenet.

  • Gryder & Pander

Det er svært at lave mad uden gryder og pander. Hos os finder du gryder og pander af høj kvalitet til alle varmekilder.

  • Kogebøger

I vores udvalg af kogebøger finder du inspiration til lækker mad og velduftende hjemmebag. 

  • Køkkenmaskiner

Gør madlavningen og bagningen nemmere med vores udvalg af elektriske køkkenmaskiner af enhver art.

  • Køkkenopbevaring

Køkkenopbevaring dækker over alt fra køkkenrulleholdere og madopbevaring til pedalspande og trækasser.

  • Køkkenredskaber

Her finder du uundværlige køkkenredskaber som dørslag, køkkenknive, skærebrætter og meget mere.

  • Køkkentekstiler

Køkkentekstiler er ikke kun praktiske, men også en essentiel del af indretningen. Derfor skal de også være smukke og fremstillet af gode materialer.

  • Ovnfast

Alle vores ovnfaste produkter som bradepander, brødforme, fade, skåle og ramekiner kan tåle at gå i ovnen ved høje temperaturer.

Vi ønsker at inspirere dig til at lave god og nærende mad. Det kan både være et hurtigt måltid i hverdagen og en god middag i weekenden, hvor der er mere tid og overskud. 

Til alle dage i ugen mener vi, at det er vigtigt at have køkkenudstyret i orden. Se alt køkkenudstyr samlet her og find det, der gør en forskel for dig og din madlavning.